Meiboom ruwbouw is geplaatst.

Eerste bouwfase Woonomgeving Gerlacus ingezet

In het groenrijke Averbode gaat nu de eerste bouwfase van start voor Woonomgeving Gerlacus. Inmiddels zijn de secanspalen en Berlinerwanden geplaatst. Dat betekent dat de site klaar is voor de funderingswerken van 23 moderne en ruime nieuwbouwappartementen en een handelspand.

Woomomgeving Gerlacus bevindt zich tussen natuur en cultuur: op een boogscheut van het bruisende centrum, De Abdij en de Merodebossen.

Afbraakwerken op de Gerlacus-site van start

In het idyllische Averbode zijn de afbraakwerken op de Gerlacus-site deze week van start gegaan. Het oude huis op het terrein zal plaatsmaken voor 23 stijlvolle appartementen en een handelspand. De site wordt de komende weken bouwklaar gemaakt en de transformatie naar een prachtige woonomgeving is ingezet.

Dat Woonomgeving Gerlacus vele troeven bezit blijkt ook uit de verkoop. Op slechts enkele weken tijd werd reeds 25% van de appartementen verkocht. Een groot succes!

Droomt u ook van een modern, centraal gelegen appartement in het bosrijke Averbode? Neem dan snel contact op met TERVIA’S via +32 (0)16 67 00 64 of +32 (0)478 62 55 52 of info@gerlacus.be